Fıratpen, Winhouse ve Gedizpen bayileri 2 Kasım günü Fırat Konferans Salonunda "Daima Öncü Daima Lider" mottosuyla gerçekleşen seminerin ardından 3-6 Kasım tarihleri arasında unutulmaz bir Dubai seyahati gerçekleştirdi.

Seminer, Profil Üretim Müdürü Sn. Ahmet Koltuk'un "yeni ürünler ve teknik detaylar" başlıklı sunumuyla başladı. Özellikle Zenia ve yeni 80'lik seri Elegance hakkında verilen bilgiler sunumun en dikkat çekici noktalarıydı. Sn. Kadir Çöpdemir'in moderatör olarak renk kattığı toplantıda 2016 yılının değerlendirmesini ve 2017 yılı beklentilerini Profil Paz. Md. Dr. Mehtap Uluceviz gerçekleştirdi. Yeni ürünlerin konumlandırması, Zenia'nın hazır doğrama olarak satış noktalarına ulaştırılması ve fiyatlandırılması, milli ekonominin ve sanayinin önemi ve sektörün geleceği gibi konularda önemli bilgiler veren Uluceviz, Fırat'ın 25 yılda "daima öncü daima lider" mottosunu gururla taşımak için başardıklarını özetleyerek tüm katılımcılara teşekkür etti ve iyi bir seyahat olması temennisinde bulundu. Kapanış konuşmasını Fırat Plastik AŞ Yön. Kur Bşk Dr. Nevzat Demir gerçekleştirdi ve dereceye giren bayilere ödülleri takdim edildi.

500 kişi kapasiteye sahip Fırat Konferans katındaki ürünlerin detaylı incelenmesinin ardından Fırat üretim tesisleri ve Türkiye'nin en geniş pencere test kapasitesine sahip FUDEL Pencere Laboratuarı ziyaret edildi.

Ertesi gün, 400 Fırat bayisi için Dubai seyahati, Türkiye'den tek seferde gerçekleşen en yüksek katılımla Fırat için kiralanan özel uçaklarla başladı. Ferrari World'de dünyanın en hızlı roller coaster trenine binen ve 371 km hıza ulaşan bayilerimiz ayrı bir heyecan ve deneyim yaşarken, tekne turu ile şehri denizden selamladı ve Çöl Safari ile muhteşem bir final yaparak gezilerini tamamladı. 3 gün süresince farklı bir deneyim yaşayan Fırat bayileri tek seferde bu kadar büyük bir organizasyonun ve Fırat Ailesi'nin parçası olmaktan gururluydu.